Thursday, January 27, 2011

MAGNEESIUM + D3 vitamiin + K2 vitamiin

SAADAVAL komplekt:

Mg -  (kuu aja kogus)
D3 vitamiin - (100 kapslit x 2000 IU, kuu aja kogus)
K2 vitamiin - (60 kapslit x 22,5 mcg, kuu aja kogus)

Kokku: 71,58 eur / 1120 kr

See komplekt aitab umbes 300 haiguse korral.

-pea läheb selgeks, paraneb mälu
-migreeni kadumine
-mõtlemine erksaks, kiiremaks
-rahutuse ja depressioonini kadumine
-keha muutub paindlikumaks
-paraneb keskendumisvõime
-sügavam uni, unetuse kadumine
-neeru- ja sapikivide lahustumine
-veresoonte laienemise kadumine
-liigestevalu ja -paksendite kadumine


Kaugelearenenud südame isheemiatõvega tuleks seda komplekti tarvitada vähemalt pool aastat.
Loobuda samal ajal kõikidest kaltsiumi sisaldavatest toiduainetest.

Ka luude hõrenemise puhul, kui samal ajal on ka veenilaiendid, ei tohiks kaltsiumi saada - vaja on pehmetesse kudedesse sadestunud kaltsium ju luudesse tagasi toimetada.

Üldse oleks hea, kui vähemalt pooleks aastaks loobuda kaltsiumirikastest toitudest, et olemasolev pehmetesse kudedesse ladustunud kaltsium oma õige koha leiaks.


Antud 0,5-liitrine vedelikuna magneesiumisegu sisaldab 65 grammi magneesiumit magneesiumtsitraadi ja magneesiumfosfaadi ühenditena.
      Teelusikatäis vedelikku segada veerand klaasis vees, juua see ära ja peale juua veerand kuni pool klaasi puhast vett. Võtta 1 teelusikatäis 3 korda päevas.  0,5 ltr pudelitäiest piisab kaheks kuuks.
      Antud segu on parim teadaolevatest ühenditest ja see on töödeldud nii, et keha suudaks sellest ühendist praktiliselt kogu magneesiumi omastada.
     
      Magneesiumivaeguse tagajärjeks on loetletud üle 300 haiguse.
     
      Keha kasutab magneesiumit luustiku karkassi ehitamiseks, mille külge kinnitub kaltsium. Kui karkass on puudulik, ei ole kaltsiumil kuhu kinnituda ja see on põhjuseks, miks kaltsium ladestub keha pehmetesse kudedesse, mis põhjustab kõikvõimalikke ladestusi ja kivistisi veresoonkonnas, neerudes, sapis, maksas, ajus, liigestes. Vastupidise protsessi, kus kaltsium liigub luudesse tagasi, tekitab K2-vitamiin + magneesium.
     
      100 aastat tagasi oli meie mullastikus 800 korda rohkem magneesiumit kui praegu. Seega on ka meie taimed praktiliselt magneesiumist tühjad ja me oleme sunnitud tarbima lisa-magneesiumit toidulisandi näol.
     
      Magneesium takistab neeru- ja sapipõiekivide teket, alandab vererõhku, kõrvaldab ees-näärme funktsionaalseid häireid, tugevdab keharakke ja hoiab neid korras. Kaitseb vähi eest, ravib suhkruhaigust. Ülivajaliku mineraalina tagab hormoonide normaalse tegevuse.
      Magneesium koos vitamiiniga B6 loob tõhusa kaitse südamehaiguste vastu, tagab nor-maalse südamerütmi – seega hoiab ära südameinfarkti.
     
      Magneesiumita pidurdub lapse lõualuude kasv ja hammastele pole kasvamiseks piisavalt ruumi. Magneesium koos kaltsiumiga tugevdab hambaid ega lase tekkida kaariesel. Magneesiumi- ja kaltsiumiühendites peab magneesiumi olema 3 osa ja kaltsiumit 1 osa. Kui ühendis on kaltsiumi rohkem kui magneesiumit, siis selle manustamisel kaltsiumipuuduse korvamise eesmärgil on efekt vastupidine – see viib luudest välja sellegi kaltsiumi, mis sinna alles jäänud on. Kahjuks on meie apteekides müüdavad CalMag ühendid vales proportsioonis. 
     
      Vaeguse tunnused: luude hõrenemine, südame- ja veresoonkonna haigused, lastel üliak-tiivsus ja südamekloppimine, kõrge vererõhk, äkksurm, autism, psüühilised häired, depressioon, masendus, üleliigne adrenaliin, enesetapumõtted.
     
      Langetõbi – lastele anti 450 mg magneesiumglükonaati päevas ja nad tervenesid kahe nädala jooksul.
      Hambakivi – magneesiumi- ja kaltsiumipuudus. Neerukivid lahustab 420 mg mag-neesiumoksiidi – operatsiooni pole vaja. Sama teeb ka vitamiin B6.
     
      Magneesiumoksiidist ja magneesiumhüdroksiidist ei suuda keha tänu nende ainete tihedusele magneesiumit omastada.
      Hoiduge magneesiumglutamaadist ja magneesiumaspartaadist.
      
Lugupidamisega,

Aigar Säde